НАШАТА ИСТОРИЯ

Групата Heidelberg Materials

В повече от 50 страни по света Heidelberg Materials означава компетентност и качество.

Нашите продукти се използват за изграждане на къщи, инфраструктура, търговски и промишлени съоръжения. През 2023-та година компанията отпразнува своята 150-та годишнина.

Девня Цимент и Вулкан Цимент са част от портфолиото на групата от 2016-та година след придобиването на Italcimenti Group от HeidelbergCement, в последствие ребрандината на Heidelberg Materials.

Heidelberg Materials

Heidelberg Materials

ВИДЕО РУБРИКА

В нашата видео рубрика "Как се прави с Девня Цимент" можете да намерите  съвети за прилагане на нашите пакетирани продукти.

Рецептите са практични и лесни за приложение както от майстори, така и от начинаещи. Всички епизоди можете да намерите в нашия Youtube канал ТУК.

ANRAV / ПЪРВИЯТ ПРОЕКТ ЗА УЛАВЯНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВЪГЛЕРОДНИ ЕМИСИИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА

Един от нашите водещи корпоративни принципи е уважението към околната среда, в това число и намаляване на въглеродния отпечатък от дейностите ни.

Проектът ANRAV цели да превърне завода на Девня Цимент в първото индустриално предприятие в страната с неутрален въглероден отпечатък. 

Научете повече

АКЦЕНТИ

Поредни зелени отличия за Девня Цимент

„Девня Цимент“ АД получи две награди на 13-тата церемония „Най-зелените компании на България“, организирана от B2B Media group. Така компанията става носител на общо 8 престижни отличия за своята работа за по-устойчива индустрия. 

Към статията

Български цимент за строителните дейности в Антарктика

На 27-ми декември 2022г. от пристанище Варна отплава първият в морската история на България военен научно-изследователски кораб „Св. Св. Кирил и Методий“.

Към статията

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

More info by clicking the pins