26.4.2017 г. 01:21
 
Търсене     
  Italcementi Group
  Governance
  Sustainable Development
  Investor Relations
  Media and Communication
  Research and Innovation
  Architecture
  Careers
  Login


УМЕНИЯ ЗА СОЦИАЛНИ ИНОВАЦИИ - КАК СОЦИАЛНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ИНОВАЦИИ ВЛИЯЯТ ПРИ ПОДБОРА НА ТАЛАНТИ И РАЗВИТИЕ НА УМЕНИЯ

Съавторски доклад на Надя Цветанова за WBCSD

 

Надя Цветанова, Мениджър Управление и развитие на човешките ресурси при Девня Цимент АД, ХайделбергЦимент Груп бе номинирана да представлява Групата във втори поток - Интегриране на човешкия и социален капитал за създаване на стойност. Г-жа Цветанова показа своя блясък с ангажираност, ентусиазъм, специално внимание и ценен принос в цялата програма и база от знания на WBCSD.Девня Цимент открива Парк на новия живот в Девня


На 21.10.2016 г. бе открит Парк на новия живот в гр. Девня, съвместна инициатива на „Девня Цимент” АД и община Девня.

 

Общо 54 дръвчета – ясени за момченцата и каталпи за момиченцата - бяха засадени за всяко новородени дете в общината през 2015 г.
Девня Цимент спечели признанието републикански шампион от Европейските бизнес награди 2016/17

 

Девня Цимент с признание от най-големия бизнес конкурс в Европа

 

Девня Цимент бе обявена за Национален шампион за България в Европейските бизнес награди, спонсорирани от RSM; най-големият бизнес конкурс в Европа, създаден, за да отпразнува постиженията и най-добрите практики в Европейската бизнес общност.

Наградите, сега в 10-тата си година, получават подкрепата на бизнес лидери, учени и политически представители от цяла Европа, и тази година, ангажирани с присъствие от над 33 000 фирми от 34 държави.

Девня Цимент обяви победителите на Международен конкурс "EFFIX PAVILION 2016 "

 

В престижния конкурс се съревноваваха общо 95 идейни проекти на над 100 студенти и млади професионалисти от 34 държави и 5 континента.
Сливането на ХайделбергЦимент и Италчементи превръща компанията в най-големият производител на инертни материали, вторият най-голям производител на цимент и третият на готови бетонови смеси в света

01.07.2016 г. - ХайделбергЦимент официално придоби 45% дялово участие в Италчементи от Италмобилиаре.  


Семейството на Девня Цимент отпразнува Световния ден на благосъстоянието

  Над 200 служители и техните семейства се събраха на поляната пред Девня Цимент под мотото „Един ден може да промени целия ти живот”.

 Зеленият Оскар отново в ръцете на Девня Цимент

 

По време на Официалната церемония, която се проведе на 8-ми юни, 2016г. от 19:00ч. в Хотел Хилтън София в присъствието на официални лица, медии, представители на българския бизнес и местната власт, Девня Цимент АД е удостоена със Зеленият Оскар в сектор Индустрия и производство.


Мая Атанасова отличена с приз за цялостен принос, свързан с ИНОВАТИВНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ В ОБЛАСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО, СТИМУЛИРАНЕТО И АДАПТИРАНЕТО НА ЧОВЕШКИЯ РЕСУРС в категория "ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ"

На 10 Май, 2016 г. Мая Атанасова, Директор Човешки Ресурси на Девня Цимент АД и Вулкан Цимент АД участва в Kръгла маса на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България” под патронажа на Министерството на икономиката и в присъствието на заместник-министрите Даниела Везиева и Зорница Русинова, заедно с кмета на Столична община Йорданка Фандъкова и председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева.Девня Цимент АД сред визионерите по Устойчиво развитие във форум „Бизнесът – сила за добро“

Националния съвет, Българската мрежа на глобалния договор (БМГД) на ООН представи Стратегическия план за работа по целите, след което лидери - визионери, членове на БМГД участваха в Дискусионен панел с цел обмен на добри практики. Сред най-активните представители на фирми членки, г-н Стефано Коста, Изпълнителен Директор на Девня Цимент и Вулкан Цимент представи подхода на дружеството към устойчивото развитие с фокус върху Цел №9 - Стимулиране на иновациите. Г-н Коста сподели, че „за Италчементи Груп, индустрията, иновациите и развитието са част от устойчивостта й, че това означава отговорна ефикасност и ефективност от гледна точка на процесите и продуктите“.Две ПЪРВИ МЕСТА за Девня Цимент АД и Вулкан Цимент АД
на Годишните награди по Здраве и безопасност при работа за 2015 г.

На 26-ти февруари 2016 г., в София се проведе VI издание на конкурса Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа (БЗР) за 2015 г., който отличи фирмите с най-добри практики в областта на безопасните и здравословни условия на труд в България. Конкурсът се организира от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ с любезното съдействие на Изпълнителната Агенция „Главна инспекция по труда”. Основната цел на този вид инициатива е стимулиране на българските предприятия, обмен на добри практики и повишаване нивото на безопасност при работа в страната.


Новини от Италчементи Груп
The operation has timed-out.

Италчементи Груп

С над 150-годишна история, Италчементи се разви от местен производител до компания от световен мащаб, която присъства в 21 държави по света. С годишен производствен капацитет от 60 милиона тона и 42 завода за цимент, Италчементи Груп е един от най-големите производители на цимент в световен мащаб фокусиран върху иновативните подходи и устойчиви строителни материали. Заедно със заводите за производство на цимент, мрежата заводи на дружеството включва 15 смилателни центрове, 6 терминала, 415 бетонови възли.

Продукти

 


Рекламна кампания QUATRO:

Продължителността на кампанията се удължава до 11.09.2016 г.


Официални правила за провеждане на рекламна кампания QUATRO

Списък с участници
 
 
 

Свържете се с нас при нужда от информация или за да направите поръчка                      


Полезен линк към информационния сайт на:           
ГДПБЗН - МВР
ГДПБЗНГодишен доклад 2015 г.

 

Устойчиво развитие

В съответствие с ангажимента на Италчементи груп към Устойчивото развитие, компанията поставя грижата за околната среда и безопасността в центъра на своите управленски практики и корпоративна култура. През последните години, в двете дружества са направени значителни инвестиции за подобряване на ефикасността на производствения процес и намаляване на въздействието върху околната среда.

Правна информация | Фирмени данни | Системни изисквания | Карта на сайта 
© 2008 Devnya Cement Copyright 
Последна актуализация 25.10.2016 г. 08:25:36  UTC