Борд на директорите

Изпълнителен директор

МИХАИЛ ПОЛЕНДАКОВ

Г-н Полендаков заема длъжността Изпълнителен директор за България, Гърция и Албания на Heidelberg Materials от май 2022 г. Преди това е заемал позицията на Изпълнителен директор на Heidelberg Materials в Русия от 2011 г.

LINKEDIN PROFILE

Финансов директор

ЕФСТАТИОС ЛАЗАРИДИС

Г-н Лазаридис заема длъжността Финансов директор на Heidelberg Materials за България, Гърция и Албания от 1/4/2021. Завършва счетоводство и финанси в Икономическия университет в Атина и е сертифициран партньор на ACCA. 

LINKEDIN PROFILE

Технически директор

ПАОЛО КОЛОЗИО

Г-н Колозио е Технически директор на дружеството за България, Гърция и Албания и заема длъжността от 2016 г. Той има дългогодишен международен опит в заводи на групата, включващ Мениджър Индустриално производство в Кайро, Египет, Ръководител Завод съвместяващ позицията Технически директор във Фупинг, Китай и Ръководител Завод в Атина, Гърция. Това е втори мандат в България за г-н Колозио, като по време на първия е заемал длъжността Мениджър Поддръжка в Техническа Дирекция на Девня Цимент АД между 1999-2002 г. Г-н Колозио владеен български език.

LINKEDIN PROFILE

Търговски директор

МИХАИЛ ЛАЗАРОВ

Търговски директорОт март 2022 г. г-н Лазаров е Търговски директор на Heidelberg Materials  за България, Гърция и Албания и е първият Търговски директор, отговарящ едновременно за трите държави. Той има богат опит в международните продажби и кариерата му в Heidelberg Materials започва през 2014 г., като мениджър бизнес развитие и износ на дъщерното дружество в България. От 2017 г. е мениджър продажби за България и Албания. От 2020 г. г-н Михаил Лазаров е Търговски директор на Halyps Cement, отговарящ за гръцки и албанскиа пазар.

LINKEDIN PROFILE

Директор Снабдяване

НЕЛИ КИРОВА

Г-жа Кирова заема длъжността Директор Снабдяване за България, Гърция и Албания от началото на 2021 г. Тя се присъедини към Девня Цимент през 2018 г. на позицията Мениджър Счетоводство и данъци, а от декември 2019 г. бе назначена и на позицията Ръководител Оптимизация на процесите. Предишният опит на г-жа Кирова е в Лондон, Великобритания в сферата на счетоводството и финансите.

LINKEDIN PROFILE

Директор Човешки ресурси

СВИЛЕН ДЯКОВ

Свилен Дяков е част от Девня Цимент от 2000 г. Той е Директор Човешки ресурси на Heidelberg Materials за България, Гърция и Албания от декември 2022 г.

LINKEDIN PROFILE